Logo peelenmaasvenray.nl
Nieuwsjaarsconcert Euterpe, op zondag 5 januari in Schouwburg Venray.
Nieuwsjaarsconcert Euterpe, op zondag 5 januari in Schouwburg Venray. (Foto: Jolijn van Goch)

Nieuwjaarsconcert Euterpe

Op zondag 5 januari vindt het traditionele nieuwjaarsconcert van Koninklijke Harmonie Euterpe weer plaats in Schouwburg Venray.

Euterpe onder leiding van Thom Roosen verzorgt de muzikale opening van het nieuwe jaar in samenwerking met Danshuis Venray en de beginnende muzikanten in opleiding. De presentatie is in handen van Wim de Schryver. Het concert begint om 11.30 uur en de entree is gratis. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten