Logo peelenmaasvenray.nl
Schijt aan de Grens en Rockkoor Venray winnaars cultuurprijzen.
Schijt aan de Grens en Rockkoor Venray winnaars cultuurprijzen. (Foto: Jolijn van Goch)

Schijt aan de Grens en Rockkoor Venray winnaars cultuurprijzen

Het tweejaarlijkse culturele festival Schijt aan de Grens won zaterdagavond in een bomvolle schouwburg tijdens de uitreiking van de jaarlijkse cultuurprijzen de juryprijs. Rockkoor Venray ging er vandoor met de publieksprijs. Wethouder Anne Thielen reikte beide prijzen uit.

De juryleden kreeg dit jaar meer aandacht op het podium, zodat ze uitgebreid konden vertellen over de wijze van kiezen. Dit jaar bestond de jury uit Eileen Meijer, Jan Pieter Thijssen en Rowan Wijnhoven. Innovatie en het bereik van het culturele initiatief waar de genomineerden voor genomineerd waren, waren twee belangrijke pijlers in de wijze van kiezen. Voor de publieksprijs werd  meer dan 2500 gestemd, met als winnaar Rockkoor Venray. 

Donderdag in Peel en Maas meer informatie en reacties. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten