Logo peelenmaasvenray.nl
Peel en Maas staat in de komende editie grotendeels in het teken van Kerstmis en de jaarwisseling.
Peel en Maas staat in de komende editie grotendeels in het teken van Kerstmis en de jaarwisseling. (Foto: Henk Lammen)

Peel en Maas rond de kerstdagen

Nieuwsblad Peel en Maas verschijnt komende week, vanwege Kerstmis, op dinsdag 24 december. De eerste uitgave in het nieuwe jaar 2020 verschijnt op donderdag 2 januari.

Voor de editie van 24 december gelden voor zowel de advertenties als de teksten aangepaste aanlevertijden. De deadline voor advertenties is maandag 23 december 10.00 uur, voor teksten zondag 22 december 10.00 uur. Voor de editie van 2 januari is de deadline vanwege oud en nieuw ook eerder, voor advertenties maandag 30 december 18.00 uur en voor teksten maandag 30 december 10.00 uur.

In de komende kersteditie wordt onder meer teruggeblikt op het jaar 2019 in de gemeente Venray, met jaarverslagen, interviews en kerstgroeten van bedrijven. Als bedrijf ook een kerstgroet plaatsen in Peel en Maas van dinsdag 24 december?

Neem dan voor komende maandag 10.00 uur contact op via e-mail advertentie@peelenmaasvenray.nl. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten