Brandweer en politie zijn in de woning bezig met het onderzoek.
Brandweer en politie zijn in de woning bezig met het onderzoek. (Foto: SK-Media)

Hennepkwekerij ontdekt

In een woning aan de Gentiaan in de Venrayse wijk Landweert heeft de politie vrijdagmorgen een kleine hennepkwekerij ontmanteld. Ook zijn chemicaliën die worden gebruikt voor de productie van de hennep in beslag genomen. 

Agenten doorzochten de woning na een tip. Op zolder zijn ongeveer 150 hennepplanten aangetroffen. De stroom werd illegaal afgetapt. In de garage troffen agenten tevens kleine vaten aan met drugsafval. De brandweer heeft metingen verricht waaruit blijkt dat  er geen gevaar is voor omwonenden. Enexis heeft op locatie de stroom afgesloten. Er zijn (nog) geen aanhoudingen verricht. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten