De kerststal op de Grote Markt heeft haar deuren geopend.
De kerststal op de Grote Markt heeft haar deuren geopend. Foto: Henk Lammen

Foto's: Venray klaar voor kerst

Algemeen Fotoalbums

Venray | Stichting Kerststal Venray heeft zaterdag op de Grote Markt in Venray weer haar traditionele kerststal opgebouwd.

Met het kribbetje en de beelden, maar dit jaar zonder kippen in de kerststal. Ook het konijn buiten keert dit jaar niet meer terug. Dat heeft Stichting Kerststal Venray besloten naar aanleiding van commotie die vorig jaar ontstond over het verkeerd huisvesten van dieren. De stichting besloot daarop in de kerststal alleen nog enkele vogeltjes en konijntjes te plaatsen. Naast de kerststal staat voor de allerkleinsten ook dit jaar weer de draaimolen.

De kerststal is tot maandag 6 januari te bezoeken.

Kerstmarkt van 20 tot en met 22 december

Ook de ijsbaan op het Schouwburgplein is sinds afgelopen vrijdag volop in bedrijf. Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 december wordt in hartje Venray tevens een kerstmarkt gehouden. 24 chalets staan vanaf komende vrijdag op het Henseniusplein, met 24 totaal verschillende uitstralingen, van leerproducten tot hobbyartikelen en van kerstartikelen tot spirituele producten en natuurlijk ook producten om te proeven. Gedurende de drie dagen durende kerstmarkt is tevens elk uur een andere muziekgroep te beluisteren, van klassiek tot modern.

Openingstijden kerstmarkt Venray: vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur en op (koop)zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant