Archief politie

Rijbewijs kwijt, bijrijder beboet

Een 30-jarige man uit Wanssum is zijn rijbewijs voorlopig kwijt. De man werd zaterdag in Oostrum betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De man had in promillage van 1,72 terwijl 0,54 is toegestaan voor ervaren bestuurders. Hij werd meegenomen naar het politiebureau.

De 31-jarige bijrijder uit Wanssum werd gewaarschuwd en hij mocht zijn weg niet per auto vervolgen. Dat deed hij toch en hij kreeg daarom een boete van 559 euro. Ook de bijrijder had te veel gedronken. Hij blies bij controle 470 ug/l.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten