De handballers van kampioen Manual zijn genomineerd voor de titel Sportploeg van het jaar.
De handballers van kampioen Manual zijn genomineerd voor de titel Sportploeg van het jaar. Archief Peel en Maas

Stem op de genomineerden sportgala Venray

Sport

Het stemmen op de genomineerden voor het Peel en Maas TV Sportgala Venray via de website www.sportforumvenray.nl is geopend.

Tot zaterdag 21 december 12.00 uur kan worden gestemd op de sporters. Tijdens het gala op maandag 23 december in Zaal Zeven dragen coryfeeën uit de historie van SV Venray bij aan het thema: 'De Koffer'. Zij zullen een voorwerp met een verhaal in de koffer leggen. De koffer zal volgend jaar worden gebruikt voor een sociaal voetbalcafé in Venray. Tijdens het sportgala treden de buuttereedners Helga Cornelissen, Andy Marcelissen en Jan Pijnenborg op.

Volgend jaar start in Venray een bijzonder project: een voetbalcafé waarbij senioren en mensen met (beginnende) dementie bijeenkomen om aan de hand van voetbalplaatjes, verhalen en attributen van bekende voetballers en momenten uit de historie van SV Venray, VVV-Venlo en Nederlands Elftal met elkaar in gesprek te gaan. De plaatjes, verhalen en attributen zitten in een koffer, die iedere bijeenkomst wordt meegenomen. Oud-spelers van SV Venray en VVV-Venlo worden uitgenodigd het café een keer te bezoeken.

Voor meer informatie kijk op https://sportforumvenray.nl/.

Uit de krant