Bijna burgemeester van Venray, Luc Winants.
Bijna burgemeester van Venray, Luc Winants. Foto: Jonathan Vos

Luc Winants te gast bij Schijt draait doorrr!

Algemeen

De eerste gasten van Schijt draait doorrr! zijn bekend. Luc Winants, bijna burgemeester van Venray, blikt zondag 29 december in de foyer van de schouwburg samen met presentator Stan Verhaag terug op 2019 en kijkt natuurlijk voorzichtig vooruit naar het nieuwe jaar.

Ook aan tafel bij Stan Verhaag de 13-jarige Noa Hermans. Het meisje uit Venray weet wat ze wil en dat is wethouder worden. Maar dat is voor later. Op de korte termijn vindt ze dat Venray een jeugdraad moet krijgen. Voor voetbal en Formule 1 kun je haar ook wakker maken. 

Het programma begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Het gaat natuurlijk niet anderhalf uur lang over de nieuwe burgemeester. Er komen nog meer mensen en onderwerpen voorbij. Daarover later meer. Er is live muziek van Venrayse topartiesten en er zijn gesproken columns.

Reden genoeg om 29 december te blokken in de agenda en op de keukenkalender: Schijt draait doorrr!, van 14.00 tot 15.30 uur, foyer Schouwburg Venray. Gratis entree, maar kom op tijd. Schijt draait doorrr! is het 'dochtertje' van Schijt aan de grens. Het praatprogramma maakte in augustus deel uit van het programma van Schijt aan de grens in Venray. Er kwamen veel mensen kijken, de reacties waren positief en dat was voor de organisatie aanleiding om een kersteditie op touw te zetten. Schouwburg Venray was enthousiast over het idee en zo is Schijt draait doorrr! een coproductie geworden in het Venrayse cultuurhuis.

Uit de krant