Ruitersportcentrum Cadans starter van het vierde kwartaal 2019.
Ruitersportcentrum Cadans starter van het vierde kwartaal 2019. Foto: Rikus ten Brücke

Ruitersportcentrum Cadans starter van het vierde kwartaal 2019

Algemeen

Carmen Peters van Ruitersportcentrum Cadans uit Venray is de starter van het vierde kwartaal geworden.

Met haar ruitersportcentrum zet Carmen samen met haar team dagelijks haar beste beentje voor om al haar klanten, jong en oud, met een glimlach naar buiten te laten gaan. Wie vrolijk wil worden van een paard, op welke manier dan ook, is bij haar aan het juiste adres. Doel van RSC Cadans is om de standaard van de hobbymatige paardensport omhoog te helpen. Paardenwelzijn en plezier staan daarbij hoog in het vaandel.

Als kind is Carmen Peters opgevoed met, door en voor paarden. Dus dat paarden ook in haar professionele carrière centraal zouden staan, stond al vroeg vast. Het plan was om docent paardenhouderij te worden en het lesgeven en paardrijden er als hobby naast te doen. Maar toen het complex aan de Hardeweg in Venray te koop kwam, ging er bij de vierde generatie ondernemersdochter toch wat kriebelen. En ze besloot om van haar passie haar beroep te maken. In augustus van dit jaar opende Carmen Peters haar eigen ruitersportcentrum, waar ze nu met heel veel plezier en gedrevenheid een zelfstandig onderneemster is. Al met al genoeg redenen voor de jury om deze ambitieuze onderneemster uit te roepen tot starter van het vierde kwartaal 2019!

Met de verkiezing van de Starter van het kwartaal willen de initiatiefnemers, de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Horst Venray en het Venrays Ondernemers Platform, startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Bovendien dingt de winnaar mee naar een prijs van 1500 euro voor de Starter van het jaar. Ook meedoen? Kijk op: www.venray.nl/ondernemers.

Uit de krant