Hans Gilissen neemt komend weekend afscheid als burgemeester van de gemeente Venray.
Hans Gilissen neemt komend weekend afscheid als burgemeester van de gemeente Venray. Foto: archief Peel en Maas

Afscheid burgemeester live op Peel en Maas TV

Algemeen

Peel en Maas TV is komende vrijdag van 14.00 tot 15.15 uur live bij de bijzondere raadsvergadering in het gemeentehuis, waarin de gemeenteraad afscheid neemt van burgemeester Hans Gilissen. Hij was tien jaar burgemeester van de gemeente Venray.

Deze uitzending wordt vervolgens 's avonds vanaf 20.00 uur op de Venrayse tv-zender herhaald en is daarna ook via de sociale media en het YouTube-kanaal van Peel en Maas (TV) terug te kijken. Na de raadsvergadering kunnen de medewerkers van de gemeente tijdens een informele bijeenkomst de scheidende eerste burger het beste wensen.

Na een middagprogramma voor genodigden is zaterdag 14 december vanaf 19.30 uur de schouwburg het toneel waar alle Venraynaren afscheid van Gilissen kunnen nemen. Vanwege de verwachte drukte blijft het bij een hand geven en is er geen tijd voor toespraken, gedichten enzovoort. De burgemeester heeft ook aangegeven geen cadeaus te wensen. Wie toch iets wil geven, kan een bedrag overmaken voor de voedselbank. Het rekeningnummer is NL63RABO0153907754 t.n.v. Gemeente Venray met als omschrijving 'bijdrage afscheid H. Gilissen'.

Uit de krant