SV Venray was zondag op eigen veld te sterk voor De Ster.
SV Venray was zondag op eigen veld te sterk voor De Ster. Foto: Rikus ten Brücke

Eerste zege SV Venray, voetbaluitslagen

SV Venray heeft zondagmiddag  in de eerste klasse D haar eerste zege geboekt.

In een doelpuntrijk en spannend duel werd De Ster op het eigen sportpark De Wieën nipt met 4-3 verslagen. Venray kwam in de eerste helft na een 0-2 achterstand sterk terug via doelpunten van Niek Versteegen en Robert Willemse: 2-2. Na de rust zette Bram Vievermans de thuisploeg op voorsprong (3-2). Na de 3-3 maakte Niek Versteegen in de 73ste minuut de winnende treffer voor SV Venray.

Door deze zege geeft de Venrayse ploeg de rode lantaarn door aan SSS'18, dat met 1-3 verloor van Chrevremont. De Overloonse ploeg is hekkensluiter met vier punten uit elf duels, Venray heeft een punt meer en een wedstrijd minder gespeeld.

Dinsdagavond op Peel en Maas TV een verslag van de wedstrijd SV Venray-De Ster. Aanvang: 19.00 uur.