Bieneke Kateman en Joep Linsssen vormen samen het boerenbruidspaar van de Piëlhaas.
Bieneke Kateman en Joep Linsssen vormen samen het boerenbruidspaar van de Piëlhaas. Foto Hoedemaekers Venray

Bieneke Kateman en Joep Linsssen boerenpaar Piëlhaas

Carnaval/Vastelaovend

Het nieuwe boerenbruidspaar van vastelaovesvereniging de Piëlhaas in Venray wordt gevormd door boerenbruid Bieneke Kateman en boerenbruidegom Joep Linssen.

Bieneke Kateman is 28 jaar en woont al haar hele leven in Venray. Momenteel woont ze in het centrum van Venray met haar partner Gert-Jan. Samen hebben ze een zoontje en is hun tweede kind op komst.  Ze is werkzaam als dansdocent bij Dizzy Dance. Deze  vastelaovesvierder in hart en nieren is onder meer al jaren actief als begeleidster van de kiendergarde.

Joep Linssen (32) is ook geen onbekende binnen de Roojse vastelaovend. In 2002 was hij nog jeugdprins van D'n Hazekeutel en nu maakt hij de overstap naar bruidegom. Ook is hij al meerdere jaren actief binnen de Piëlhaas bij de commissie pers en promotie. In zijn vrije tijd is hij een actief lid van 'zustervereniging' de Zoepneus.

Samen met zijn vriendin Loes woont ook hij in het centrum van Venray. Ze zijn samen vaak te vinden bij Bieneke en  en Gert-Jan voor het nuttigen van een borrel. Joep Linssen is werkzaam bij Personato op de afdeling marketing als videograaf. Andere hobby's van hem zijn onder meer de vastelaoveskroegentocht en kermiskroegentocht van Venray.

De lijfspreuk van het gezelschap: 'Dizzy vastelaovend is niet te filme!'

Op Peel en Maas TV komende week een verslag van de presentatie van dit nieuwe boerenbruidspaar. 

Uit de krant