Afbeelding

Sporting blijft kwakkelen (fotoalbum)

Algemeen Fotoalbums

VOS-Sporting ST 3-1 (1-0). Doelpunt Sporting: Stan Theeuwen.

Venlo | Sporting ST leed zondagmiddag op bezoek bij VOS de derde nederlaag op rij in de vijfde klasse D. De ploeg uit Venlo was met 3-1 te sterk voor het elftal van trainer Han Friesen.

De thuisploeg zette vanaf de eerste minuut druk op de tegenstander. Sporting bood goed partij en hield de thuisploeg van scoren af. De bezoekers kregen zelfs enkele kansen om de score te openen. Vlak voor rust ging het echter mis voor Sporting. Via een klutsbal kwam VOS op 1-0. In de eerste helft moesten Pim Smits en Thijs Gerrits geblesseerd naar de kant. Zij werden vervangen door Marco Cornelissen en Jannes Engels.

In de tweede helft liep de thuisploeg na ruim een uur uit naar 2-0 en een paar minuten later was het duel al beslist: 3-0. Toch weigerde Sporting de handdoek in de ring te gooien. Micha Cos maakte een fraaie solo en hij stelde Stan Theeuwen in staat om de eretreffer tegen de touwen te schieten: 3-1.

Zondag speelt Sporting op eigen veld tegen SVVH uit Heibloem.