Logo peelenmaasvenray.nl
Foto Archief Peel en Maas

Venraynaar langer vast na aanrijding

De 20-jarige man uit Venray die donderdagavond aangehouden is bij een aanrijding in Venray, blijft langer vastzitten. De rechter-commissaris heeft maandag besloten zijn voorlopige hechtenis met veertien dagen te verlengen.

De man zou bewust op een agent zijn ingereden tijdens een controleactie bij de Sint Servatiusweg ter hoogte van D'n Herk. Agenten wilde het voertuig controleren en gaven het voertuig een stopteken. De bestuurder van de auto reed vervolgens op een agent in en raakte hem met zijn voertuig. Bij de aanrijding raakte de agent gewond aan zijn been.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten