Musicalkidz Venray, musicallessen voor kinderen.
Musicalkidz Venray, musicallessen voor kinderen. (Foto: Henk Lammen)

Musicalkids Venray van start

  Kunst en Cultuur

Danshuis Venray komt met iets nieuws: Musicalkidz Venray, musicallessen voor kinderen.

De lessen worden gegeven door Lizzy Schraven uit Overloon. Zij heeft al jaren veel ervaring opgedaan, zowel met musical als met kinderen, en wilde haar liefde voor deze twee passies graag combineren. Vorig jaar is ze gestart met het geven van musicallessen in Mill, waar ze met de kinderen de musical Annie heeft neergezet. Nu start ze met een nieuwe groep in Venray.

"Tijdens de lessen gaan we veel zingen, dansen en acteren. Dit zullen we zowel gaan aanbieden in de vorm van repetities voor optredens als in spelvorm om je talenten te ontwikkelen. Ik vind het vooral belangrijk dat kinderen plezier hebben in wat ze doen en dat ze zich veilig voelen in de groep. Deze twee dingen zijn namelijk erg belangrijk om je te kunnen ontwikkelen, zowel op het gebied van zang, dans en acteren als op het gebied van zelfontwikkeling en zelfvertrouwen."

De lessen starten op zaterdag 26 oktober en vinden vervolgens iedere week plaats in de studio's van Danshuis Venray. "Dit eerste jaar mogen we gaan optreden tijdens de intocht van Sinterklaas en op Kiendermok met carnaval. Volgend jaar willen we ook een echte musical gaan spelen."

Deelnemen? Geef je dan snel op via de website www.danshuisvenray.nl. Twijfel je nog? Geen probleem, vraag gerust een proefles aan.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten