Drukte tijdens het Venray Bloeit Woonevent, afgelopen zondag.
Drukte tijdens het Venray Bloeit Woonevent, afgelopen zondag. Foto: Rikus ten Brücke

Is dit het moment...?

Algemeen Fotoalbums

Venray | Het Venray Bloeit Woonevent vond afgelopen zondag plaats in Venray. Bezoekers van het centrum van Venray konden behalve bij de boekenmarkt ook een kijkje nemen bij het Woonevent in de Rabobank. Het was een druk bezochte markt met stands van diverse aanbieders van diensten en producten voor de woningmarkt.

Het thema van het Woonevent was Is dit het moment...? Het moment om een woning te kopen of verkopen, omdat recente ontwikkelingen het juist nu interessant maken om dit wel te doen.

Maar het Woonevent was ook voor iedereen die het huis wil renoveren of uitbreiden. Of wie niet wil verhuizen en het huis een nieuw interieur wil geven.

Er waren vertegenwoordigers van decoratie- en isolatiematerialen, interieurstyling, tegelwerken en een adviseur voor spouwmuurisolatie.

Diverse materialen en apparatuur voor het verduurzamen van de woning waren te zien. Met behulp van een video van een slecht geïsoleerde woning werd duidelijk gemaakt hoeveel warmte er verloren gaat en als de isolatie niet wordt verbeterd.

Naast voorgaande adviseurs waren er ook financiële adviseurs voor de financiële doorrekening van de diverse maatregelen en makelaars met het aanbod van bestaande en nieuwbouwwoningen in Venray.

Lokale architecten waren gezamenlijk aanwezig en de publiekstrekker was de tekening van de nieuw te bouwen appartementen aan de hoek Merseloseweg/Deken Thielenstraat.

Huub Janssen, Yvonne Jeuken en Gerrie Steeghs, leden van de Woontafel Venray, hadden dit evenement georganiseerd en zij waren zeer tevreden over de grote opkomst van het publiek.

De Woontafel Venray is een groep van diverse Venrayse ondernemers zoals architecten, notarissen, makelaars, ontwikkelaars, bouwondernemingen en hypotheekverstrekkers.

Maar ook de gemeente Venray en Wonen Limburg zijn lid van de Woontafel.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant