SV United was zondagmiddag te sterk voor Stormvogels'28: 4-2.
SV United was zondagmiddag te sterk voor Stormvogels'28: 4-2. Foto: Jolijn van Goch

SV United start met winst

SV United debuteerde zondagmiddag in de vierde klasse G.

De ploeg van Fenne Smits nam het in Wanssum op tegen Stormvogels'28 uit Siebengewald. United won met 4-2. De score werd geopend door spits Andy Phillips. Michal Kolodziejski verdubbelde vanuit een vrije trap de score. Na het doelpunt van de Pool kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd. Lloyd Kooiman maakte de aansluitingstreffer met een mooie punter en Bart Zeegers schoot nog voor rust de 2-2 tegen de touwen. Na rust begon SV United weer goed. Phillips tekende voor 3-2. Na een afgekeurd doelpunt van Stormvogels'28 was het slotakkoord voor SV United. Kolodziejski maakte de 4-2.

FC Kunde - SSS'18 0-0

Donderdag in Peel en Maas verslagen van alle duels. Op Peel en Maas TV is dinsdag vanaf 19.00 uur een verslag van de wedstrijd SV Venray- BSV Limburgia/Kamerland te zien.