Zaal Zeven is al jaren de vaste opnamelocatie voor Venray in bedrijf.
Zaal Zeven is al jaren de vaste opnamelocatie voor Venray in bedrijf. Foto: Rikus ten Brücke, archief

Publiek welkom bij opnames Venray in bedrijf

Algemeen

Een keer live een kijkje nemen bij de tv-opnames van Venray in bedrijf op Peel en Maas TV? Dat kan op donderdag 12 september (morgen) vanaf 20.00 uur in Zaal Zeven, waar gasten en publiek vanaf 19.30 uur van harte welkom worden geheten door de tv-ploeg onder leiding van Rob van Lieshout van Rob Presenteert en Wim Wijnhoven van Audica Video.

Voor de eerste uitzending schuiven aan Roel en Gerrit Arts (Briensveld Uitvaartzorg), Inge van der Borght en Dagmar Mathijssen (WoW-bedrijf) en Piet Spelt (boek- en kantoorhandel Roojboek). In de tweede uitzending zijn  Hakkan Yildrim (Tomorrow Energy), Bart Lemmen (GlaswebVenray) en Monique Jeucken (Tante Truus) te gast.

De uitzendingen zijn op Peel en Maas TV te zien op zaterdag 21 september vanaf 19.00 uur (herhaling elk uur tot en met zondag 22 september 18.00 uur) en zaterdag 12 oktober (herhaling elk uur tot en met zondag 13 oktober 18.00 uur). Na afloop is er natuurlijk gelegenheid tot netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Publiek is bij dezen dus van harte uitgenodigd bij de opnames van de komende twee uitzendingen van Venray in bedrijf.

In het programma Venray in bedrijf praat presentator Rob van Lieshout met enkele gasten over actuele zaken uit het Venrayse bedrijfsleven. Dit programma wordt één keer in de maand uitgezonden en komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Peel en Maas TV.

Uit de krant