Logo peelenmaasvenray.nl
Familiespeurtocht IVN op 22 september door de natuur van Geijsteren.
Familiespeurtocht IVN op 22 september door de natuur van Geijsteren. (Foto: IVN Geijsteren-Venray.)

Familiespeurtocht Landgoed Geijsteren

Op zondag 22 september houdt IVN Geijsteren-Venray een puzzelopdrachtenspeurtocht voor gezinnen over Landgoed Geijsteren.

Deze tocht start tussen 9.30 en 10.30 uur vanaf het Onze Lieve Vrouwe kapelletje aan de Sint Wilbertsweg in Geijsteren. Deze weg is bereikbaar vanuit Oostrum richting Geijsteren. Direct na café 't Trefpunt linksaf. De tocht duurt ongeveer twee uur en deelname is gratis. Deze wandeling is ook geschikt voor gezinnen met kinderwagens.

Tijdens deze fotozoek- en opdrachtenspeurtocht gaan kinderen met ouders en/of grootouders op pad om de mooie plekjes van Landgoed Geijsteren te ontdekken. De Holtmeule, de Oostrumse beek, de Alde Pastorie, de Sint Willibrorduskapel en natuurlijk een heuse ruïne. De foto's en opdrachten wijzen de weg. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten