De Binckbank Tour finisht vrijdag 16 augustus in Venray.
De Binckbank Tour finisht vrijdag 16 augustus in Venray. Foto: archief Peel en Maas

Ziekenhuis bereikbaar tijdens BinckBank Tour

Sport

Venray is op vrijdag 16 augustus 2019 finishplaats van de BinckBank Tour.

Voor de veiligheid van de wielrenners worden tijdelijke verkeersmaatregelen genomen. De bereikbaarheid van het ziekenhuis blijft goed. Alle wegen rond het ziekenhuis zijn open, de aanrijroutes via snelweg A73 en de Deurneseweg N270 zijn eveneens gewoon open. Wel kan het wat drukker zijn op de weg, houd daarom rekening met mogelijke extra reistijd.

Alle internationale topteams staan weer aan de start van deze enige meerdaagse World Tour-wielerwedstrijd door Nederland en België. Alleskunner Peter Sagan won op 7 augustus 2017 de rit naar Venray door iedereen te kloppen in een adembenemende sprint, vorig jaar won Stefan Küng van BMC in Venray de tijdrit over een afstand van 12,7 kilometer. 

Er zijn op vrijdag 16 augustus drie doorkomsten op de lokale omloop, Leunen-Castenray-Oirlo-Oostrum-Venray, met een verwachte finish omstreeks 16.30 uur op de Stationsweg, ter hoogte van de hoofdingang van Vincent van Gogh in Venray.

Meer informatie over de BinckBank Tour in Venray staat vandaag in Peel en Maas en op de website www.binckbanktourvenray.nl.

Uit de krant