Logo peelenmaasvenray.nl
Luchtfoto werkzaamheden centrum Wanssum.
Luchtfoto werkzaamheden centrum Wanssum. (Paul Poels Fotografie)

Werkzaamheden Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum

Na de bouwvak gaat Mooder Maas aan de slag in het deelgebied Geijsteren van gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum. Vanaf week 35 wordt vanwege deze werkzaamheden de kruising Wanssumseweg/Maasheseweg voor een periode van circa 10 weken afgesloten voor verkeer. De afsluiting loopt vanaf de kruising Wanssumseweg/Monendijk tot en met de kruising Dorpstraat/Wanssumseweg/Maasheseweg.

In het weekend van 30 augustus sluit Mooder Maas het eerste deel van het oostelijke tracé van de nieuwe rondweg aan op de Koninginnenbrug. Hiervoor wordt de N270 in beide richtingen afgesloten vanaf vrijdagavond 30 augustus 18.00 uur. Als alles volgens planning verloopt gaat het eerste deel van rondweg oost om 6.00 uur open voor verkeer.

Vanaf eind augustus/begin september gaat het verkeer gefaseerd over de nieuwe brug in het centrum van Wanssum. Zodra de brug open is, worden de oude weg en de oude brug gesloopt en wordt het gebied opnieuw ingericht. Ook wordt de Geijsterseweg aangesloten op de nieuwe weg. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, wordt vanaf eind week 34/begin week 35 de Geijsterseweg ter hoogte van de kruising Brugstraat afgesloten. Naar verwachting gaat de Geijsterseweg in januari 2020 weer open.

Bovenstaande planning is indicatief en kan door diverse omstandigheden, waaronder weersomstandigheden, verschuiven. Tijdens de uitvoering staat de meest actuele informatie en wijzigingen in de planning op de website www.ooijen-wanssum.nl en op facebook.com/ooijenwanssum.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten