Logo peelenmaasvenray.nl
Ook kermiswethouder Jan Loonen blikte woensdagochtend terug op de kermis van 2019.
Ook kermiswethouder Jan Loonen blikte woensdagochtend terug op de kermis van 2019. (Foto: Henk Lammen)

Loonen blikt terug op succesvolle kermis

Wethouder Jan Loonen keek woensdagochtend tijdens de kermisevaluatie alvast terug op een succesvolle Venrayse kermis. Met name het goede weer speelde volgens de kermiswethouder een belangrijke rol. "De start was qua weer misschien niet geweldig, maar het weer op de andere dagen was perfect. Het verloop van de kermis was goed. Ik heb heel erg genoten en daar wil ik alle exploitanten voor bedanken."

Ook blikte Loonen terug op de vuurwerkshow. "Daarnaast was de vuurwerkshow écht waanzinnig. Het was weer een familiekermis en dat moeten we in stand houden." Burgemeester Hans Gilissen blikte terug op zijn laatste kermis als burgervader van Venray. "Ik denk dat iedereen heeft genoten van dit familiefeest. Ook de samenwerking tussen de veiligheidsdiensten verliep uitstekend. We kunnen terugkijken op een geslaagde editie."

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten