Foto: Thijs Boontjes.
Foto: Thijs Boontjes. Foto: Naomie Laan

Op De Tôffel in de startblokken

Algemeen

 Het Vrijthof in Vierlingsbeek is op zaterdag 15 juni wederom het decor voor de 27ste editie van het gratis toegankelijke muziekfestival Op De Tôffel.

Op De Tôffel 2019 wordt om 14.30 uur afgetrapt door The Embrassibles, de overtuigende winnaar van bandwedstrijd Op Ut Tuffelke. Daarna treden op verschillende locaties in het centrum, waaronder het Koningskerkje, meerdere bands en artiesten op, onder wie  Snelle, Thijs Boontjes, Nona, Son Mieux, Jackson's Cage en The Naked Sweat Drips. Het festival eindigt rond 1.00 uur 's nachts en wordt gepresenteerd door cabaretier Marlon Kicken. Op De Tôffel 2019 wordt afgesloten door Los Paja Brava. Naast alle muziek en theater is er ook een festivalmarkt.

Het is voor de bezoekers verboden om eigen drank mee naar het festivalterrein te nemen. Op De Tôffel is een gratis toegankelijk festival en wil dat graag blijven. Inkomsten uit de horeca zijn voor de organisatie dan ook onmisbaar. Vierlingsbeek is bereikbaar per trein. Het station ligt op vijftien minuten loopafstand van het festivalterrein. Het pontveer Vierlingsbeek - Bergen vaart tot 01.30 uur. Alle informatie over Op De Tôffel 2019 is te vinden op www.opdetoffel.nl en in de Op De Tôffel-app.

Uit de krant