Allo Allo, 7 september in Schouwburg Venray.
Allo Allo, 7 september in Schouwburg Venray. (Foto: Persfoto)

Dinnershow Allo Allo in schouwburg

  Kunst en Cultuur

In Schouwburg Venray kan op zaterdag 7 september om 19.00 uur de dinnershow Allo Allo worden bezocht.

'Listen very carefully... I shall say this only once', of 'Good Meuning!'. Het zijn zeer bekende kreten uit de populaire comedyserie Allo Allo. Een musicalgezelschap uit Overloon komt met dit verhaal, dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog in Café Rene. De Overloonse groep heeft deze  dinnershow inmiddels met succes twee keer op de planken gebracht in het oorlogsmuseum in Overloon. Rene, Edith, Helga en Herr Flick zijn, net als in de tv-serie, ook in deze show natuurlijk van de partij. Plaatsen reserveren kan via Schouwburg Venray.

http://"Listen very carefully..." "I shall say this only once." of "Good Meuning!" Het zijn zeer bekende kreten uit de populaire comedyserie 'Allo Allo'!

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten