Naast de website van de gemeente en de website van Venray Bloeit, ontsluit de portal op dit moment de websites Venray Verkoopt, Hulpwijzer, de raadsinformatiewebsite en Venray Beweegt.
Naast de website van de gemeente en de website van Venray Bloeit, ontsluit de portal op dit moment de websites Venray Verkoopt, Hulpwijzer, de raadsinformatiewebsite en Venray Beweegt. Archief Peel en Maas

Portal maakt het toeristen makkelijker

Algemeen

Vanaf 14 mei 2019 is de website van de gemeente Venray bereikbaar via een zogenaamde portal. Als bezoekers www.venray.nl intypen kunnen ze kiezen tussen meerdere websites. Hierdoor wordt het onder meer makkelijker om de toeristische informatie op de website van Venray Bloeit te vinden.

De gemeente Venray wil een meerdaags verblijf aantrekkelijk maken voor bezoekers. Ook wil ze meer dagjesmensen aantrekken. Toeristische informatie moet daarom makkelijk te vinden zijn. Wethouder Carla Brugman: "Ook onze eigen inwoners profiteren daarvan. Er wordt zoveel georganiseerd in onze gemeente. De site van Venray Bloeit geeft een goed overzicht en brengt je op leuke ideeën."

Alleen sites waar de gemeente eigenaar of direct belanghebbende van is, mogen op de portal. Naast de website van de gemeente en de website van Venray Bloeit, ontsluit de portal op dit moment de websites Venray Verkoopt, Hulpwijzer, de raadsinformatiewebsite en Venray Beweegt.

De website van de gemeente staat boven aan de nieuwe portalpagina en is dus met één extra klik makkelijk te bezoeken. Bezoekers die de volgende keer direct naar de gemeentewebsite willen, kunnen dit aangeven op de portalpagina.

Uit de krant