De tribune van het openluchttheater heeft een opknapbeurt gekregen
De tribune van het openluchttheater heeft een opknapbeurt gekregen Persfoto

Openluchttheater Overloon klaar voor nieuw seizoen

Kunst en Cultuur

Met een nieuw programma, een opgeknapte tribune, een ander logo en een vernieuwde website is Openluchttheater Overloon helemaal klaar voor het zomerseizoen. In de zomervakantie staan zes familievoorstellingen op het programma, bestaande uit een mix van vertrouwde namen en nieuwkomers.

Zo bijt toneelgroep Heeswijk-Dinther het spits af op zondag 7 juli met De club van lelijke kinderen en speelt theatergroep Hilaria Het jaarfeest van Sint Hilarius. Samen met een nieuwe voorstelling van Dirk Scheele, het duo Pip en Pelle, Alleen op de wereld van Theater van Santen en het sprookje Hans en Grietje van toneelvereniging Mariahout weer een gevarieerd aanbod.

De tribune van het openluchttheater heeft een flinke opknapbeurt gekregen. Vele vrijwilligers hebben de afgelopen maanden tijd en energie gestoken in het renoveren van de tribune. Een deel van de zitplaatsen was eerder al voorzien van stalen rugleuningen; inmiddels zijn alle banken voorzien van leuningen. Ook de trappen en de trapleuningen zijn vernieuwd en verstevigd.

Daarnaast heeft het theater een nieuw logo gekregen en ook de website is in een nieuw jasje gestoken. Voor meer informatie kijk op de website www.openluchttheateroverloon.nl. Hierop is ook meer informatie over het programma te vinden en kunnen tickets worden gekocht voor de voorstellingen.

Uit de krant