De Venrayse hockeyers konden de kampioensvlag zondag nog niet hijsen.
De Venrayse hockeyers konden de kampioensvlag zondag nog niet hijsen. Foto: Henk Lammen

Hockeyers op herhaling

De hockeyers van Venray moeten nog een weekje wachten op het kampioenschap in de derde klasse.

In en tegen Tegelen speelde Venray, dat moest winnen om verzekerd te zijn van de titel, zondag met 3-3 gelijk. De thuisploeg gaf niets cadeau en nam brutaal de leiding. Vlak voor rust kwam Venray op gelijke hoogte door John Jongeneel die een assist van Guido Pop beloonde met de gelijkmaker. In de tweede helft leken de gasten op het kampioenschap af te stevenen. John Jongeneel en Max Looman brachten Venray op een 1-3 voorsprong. In de slotfase verknalde Tegelen het kampioensfeestje door met twee treffers alsnog een gelijkspel af te dwingen. Op zondag 12 mei gaat Venray thuis tegen Nuth op herhaling. Foto Henk Lammen.