Violierenverkoop de Rooyse Ladies voor het goede doel.
Violierenverkoop de Rooyse Ladies voor het goede doel.

Rooyse Ladies in actie voor KidzBase

Algemeen

Kiwanisclub de Rooyse Ladies zet op zaterdag 20 april de jaarlijkse violierenactie op touw in het centrum van Venray, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Kidzbase. Deze actie wordt gehouden in samenwerking met September Bloemsierkunst.

Het veilige gevoel dat je familie er voor je is. Helaas zijn er te veel kinderen waarvoor die momenten van onbezorgdheid zeldzaam zijn. Zij kunnen thuis niet veilig opgroeien en wonen in een gezinshuis of woongroep. Stichting KidzBase kijkt naar wat deze kinderen nodig hebben en wil met kleinschalige projecten de kinderen het gevoel geven dat ze speciaal zijn. Zij organiseren projecten zoals het aanbieden van zwemles, het verzorgen van fietsen, kleding en schoenen, toiletartikelen of een kappersbezoek. Ook creëren zij herinneringen door bijvoorbeeld een bezoek aan Toverland of een sinterklaascadeau. Daarmee kan KidzBase het leven van heel veel kinderen in de regio kleur geven en hen een glimlach op hun gezicht bezorgen.

September Bloemsierkunst is een van de vaste sponsoren van de activiteiten van de Rooyse Ladies. Door de violierenactie te sponsoren, ondersteunt September het goede doel van 2019, KidzBase. Op 20 april komt de vrouwelijke kiwanisclub in actie op het Schouwburgplein, de Grote Markt en in de winkelstraten van Venray. De violieren worden die dag te koop aangeboden voor 5 euro per bos. Op voorhand al een bestelling plaatsen? Dat kan via e-mail communicatie@kiwanisderooyseladies.nl.

Uit de krant