Orkest SjanTé komt op zaterdag 18 mei in actie voor Wensambulance Limburg.
Orkest SjanTé komt op zaterdag 18 mei in actie voor Wensambulance Limburg.

SjanTé op tour voor Wensambulance

Algemeen

Orkest SjanTé toert op zaterdag 18 mei de hele dag door de regio om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Wensambulance Limburg.

SjanTé bestaat uit zestien muzikanten uit Ysselsteyn en omgeving. De band speelt die dag van 10.00 uur tot 12.00 uur op de markt voor het oude stadhuis in Venlo. Daarna reizen de muzikanten naar Roermond, waar ze van 15.00 uur tot 17.00 uur in de kiosk op het Munsterplein een feestje bouwen. Het publiek kan tegen betaling een verzoeknummer aanvragen. Dit nummer wordt dan door SjanTé gespeeld. De tour wordt afgesloten met een slotoptreden vanaf 20.00 uur in de Smelehof in Ysselsteyn, de thuisbasis van de band. Tijdens de avond, getiteld SjanTé & friends, zingen regionale en lokale artiesten samen met SjanTé enkele nummers. Er zijn  optredens van de band Lazy Chair, Geert Pelzer, Gert Janssen, Suzan Spreeuwenberg, Ria Linders-Deters, Stef en Tamara Koonings, Coen Classens en het oud-SjanTé-duo Robert en Mirjam. 

Tussen de optredens door vindt tijdens deze avond een veiling plaats van producten en diensten die door diverse sponsoren beschikbaar zijn gesteld. Enkele veilingstukken zijn al toegezegd, zoals twee kaarten voor een concert van André Rieu (ambassadeur van de Wensambulance) en vier vrijkaarten voor Toverland. Ook kan er geboden worden op een optreden van SjanTé. Om veel geld in te zamelen voor de Wensambulance Limburg is de band op zoek naar sponsoren. Dit kan onder andere door producten of diensten beschikbaar te stellen voor de veiling.

Een donatie voor de wensambulance is altijd welkom op het rekeningnummer: NL20 RABO 0159 3900 95 t.n.v. Orkest SjanTé, o.v.v. Donatie Wensambulance. Voor meer informatie: orkestsjante@gmail.com, telefoon 06-23305370 of kijk op de website www.orkestsjante.nl, de Facebookpagina of het Instagramaccount van het orkest. 

Uit de krant