In 2019 worden de werkzaamheden in het centrum van Wanssum intensiever en complexer. Foto: Paul Poels
In 2019 worden de werkzaamheden in het centrum van Wanssum intensiever en complexer. Foto: Paul Poels

Aansluiting Geijsterseweg op N270 afgesloten

Algemeen

Van maandag 11 februari tot en met circa week 15 (12 april) wordt de Geijsterseweg ter hoogte van de kruising Brugstraat afgesloten.

De afsluiting is nodig om een nieuw riool onder de Brugstraat door te persen. Voor het verkeer, fietsers en voetgangers geldt een aangepaste route. De bedrijven en woningen blijven bereikbaar via de nieuwe rondweg. Op de website www.ooijen-wanssum.nl zijn de kaarten met de aangepaste route voor fietsers en voetgangers en de omleidingsroutes voor het autoverkeer te downloaden.

In 2019 worden de werkzaamheden in het centrum van Wanssum intensiever en complexer. In de fasering van het werk moet Mooder Maas rekening houden met factoren als hoogwaterseizoen, vaarseizoen en het opvangen van hoogteverschillen tussen de nieuwe brug en de bestaande wegen. Tegelijkertijd moet het verkeer over de Venrayseweg/Brugstraat door blijven rijden. Updates over de werkzaamheden en planning worden geregeld gedeeld via de website of Facebookpagina van Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum.

Uit de krant