Prins Rob II van 't Knölleke. Foto: Jordi Smeets Fotodesign.
Prins Rob II van 't Knölleke. Foto: Jordi Smeets Fotodesign.

Rob Pijpers prins Knölleke Leunen

Carnaval/Vastelaovend

Rob Pijpers is zaterdagavond uitgeroepen tot nieuwe prins van carnavalsvereniging 't Knölleke uit Leunen. Prins Rob II is 37 jaar en woont samen met zijn vrouw Emmy aan de Pascherhof. Samen hebben ze twee zonen: Finn (7) en Lars (5), die, net als hun ouders, helemaal gek zijn van carnaval.

In het dagelijks leven werkt Rob Pijpers als jurist bij de gemeente Boxmeer. In zijn vrije tijd  zit hij graag op de wielrenfiets. Ook kijkt hij graag naar een wielerwedstrijd op televisie. Bovendien is hij geregeld op het voetbalveld te vinden, als leider van het jeugdteam JO8-1 van SV Leunen.

Rob, Emmy, Finn en Lars zijn carnavalsvierders in hart en nieren. Ze zaten bij het boerengezelschap van 2016 en vieren elk jaar samen met hun vriendenkring carnaval. Sinds kort zit prins Rob II ook in het bestuur van de plaatselijke carnavalsvereniging, waarin hij zich onder meer bezighoudt met de organisatie van de boerenbruiloft en de commissie artiesten. Op carnavalszaterdag 2 maart houdt prins Rob II in De Baank zijn receptie.

Zijn leus luidt: 'Weej blieve gaon!'


Uit de krant