Zondag tijdens de Venrayse kerstmarkt houdt Peel en Maas een fotoactie met de Kerstman. Foto: Henk Lammen.
Zondag tijdens de Venrayse kerstmarkt houdt Peel en Maas een fotoactie met de Kerstman. Foto: Henk Lammen.

Ga op de foto met de Kerstman

Algemeen

Ook Venray maakt zich op voor de kerstdagen. Tijdens de kerstmarkt, die vrijdag om 13.00 uur officieel wordt geopend, is ook de Kerstman van de partij.

De markt is vrijdag geopend tot 21.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 21.00 uur en zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Ook tijdens de koopzondag zijn de winkels in het Venrays winkelcentrum van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Ga op de foto met de Kerstman en maak kans op een prijs Op koopzondag van 13.00 uur tot 17.00 uur houdt het team van Peel en Maas (TV) samen met zijn eigen Kerstman tevens een fotoactie bij de arrenslee (met rendieren) van Peel en Maas.

Ga op de kiek met de Kerstman, upload de foto vervolgens via Facebook.com/PeelenmaasVenray en/of gebruik de hashtag #peelenmaasvenray op Instagram. Schrijf de voor- en achternaam van diegene op de foto bij de post en vervolgens maak je kans op een metalprint van diezelfde foto. Op Facebook wint de foto met de meeste likes. De foto kan door mensen die niet zo handig zijn met Facebook of Instagram ook 'ouderwets' worden gemaild naar redactie@peelenmaasvenray.nl.

De redactie zorgt er vervolgens voor dat de foto op Facebook wordt geplaatst. De actie duurt tot en met zondag 30 december 2018. De kerstmarkt is op het Schouwburgplein en het Henseniusplein. Er zijn 21 kersthuisjes.

Uit de krant