Logo peelenmaasvenray.nl
Rob van Lieshout bezocht per fiets de genomineerden van de Venrayse ondernemersprijzen. Foto: Wim Wijnhoven.
Rob van Lieshout bezocht per fiets de genomineerden van de Venrayse ondernemersprijzen. Foto: Wim Wijnhoven.

Venray in bedrijf in teken ondernemersprijzen

Op zaterdag 22 december is op Peel en Maas TV een nieuwe uitzending van Venray in bedrijf te zien. Aanvang: 19.00 uur (herhaling elk uur tot en met zondag 18.00 uur).

In deze bijzondere aflevering van Venray In bedrijf gaat presentator Rob van Lieshout op pad om de vijf genomineerden voor de Venrayse Ondernemersprijzen te bezoeken. Omdat het thema dit jaar Vitaal Ondernemen is, doet hij dat per fiets. Hij start in Ysselsteyn bij Twan en Janneke Jenniskens tussen de kalkoenen. Vervolgens brengt hij bezoeken aan Autoverhuur De Mulder, Slagerij Angelique Leenders, Sportzenter Resilience en Blue Berrie Hill in Broekhuizen, waar hij geniet van de blauwebessenproducten. De winnaar van deze vijf genomineerden wordt op donderdag 3 januari tijdens de uitreiking van de Venrayse ondernemersprijzen in de schouwburg bekendgemaakt.

Deze uitzending wordt herhaald op zaterdag 29 december om 19.00 uur (herhaling elk uur tot en met zondag 18.00 uur). Dit programma komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Peel en Maas TV.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten