Rob van Lieshout bezocht per fiets de genomineerden van de Venrayse ondernemersprijzen. Foto: Wim Wijnhoven.
Rob van Lieshout bezocht per fiets de genomineerden van de Venrayse ondernemersprijzen. Foto: Wim Wijnhoven.

Venray in bedrijf in teken ondernemersprijzen

Algemeen

Op zaterdag 22 december is op Peel en Maas TV een nieuwe uitzending van Venray in bedrijf te zien. Aanvang: 19.00 uur (herhaling elk uur tot en met zondag 18.00 uur).

In deze bijzondere aflevering van Venray In bedrijf gaat presentator Rob van Lieshout op pad om de vijf genomineerden voor de Venrayse Ondernemersprijzen te bezoeken. Omdat het thema dit jaar Vitaal Ondernemen is, doet hij dat per fiets. Hij start in Ysselsteyn bij Twan en Janneke Jenniskens tussen de kalkoenen. Vervolgens brengt hij bezoeken aan Autoverhuur De Mulder, Slagerij Angelique Leenders, Sportzenter Resilience en Blue Berrie Hill in Broekhuizen, waar hij geniet van de blauwebessenproducten. De winnaar van deze vijf genomineerden wordt op donderdag 3 januari tijdens de uitreiking van de Venrayse ondernemersprijzen in de schouwburg bekendgemaakt.

Deze uitzending wordt herhaald op zaterdag 29 december om 19.00 uur (herhaling elk uur tot en met zondag 18.00 uur). Dit programma komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Peel en Maas TV.

Uit de krant