Logo peelenmaasvenray.nl
Wilma Manders-Gommans ontvangt op 5 januari de Gouden Knol.
Wilma Manders-Gommans ontvangt op 5 januari de Gouden Knol.

Gouden Knol voor Wilma Manders

 't Knölleke uit Leunen reikt op zaterdag 5 januari de Gouden Knol, de hoogste onderscheiding die de carnavalsvereniging kent, uit aan Wilma Manders-Gommans voor haar grote verdiensten binnen de Leunse gemeenschap.

Vandaar dat de carnavalsvereniging besloot om Wilma Manders de Gouden Knol te overhandigen op zaterdag 5 januari om 19.00 uur voorafgaand aan het liedjesfestijn. Direct na de uitreiking krijgt iedereen de gelegenheid om de nieuwe Gouden Knoldrager te feliciteren.

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas meer informatie over de verdiensten van Wilma Manders. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten