Logo peelenmaasvenray.nl
Foto:

Prijswinnaars ontwerpwedstrijd Kies Techniek

Kies Techniek Venray 2019 vindt plaats op zaterdag 16 maart 2019 bij Inther Group in Venray.

Kinderen van groep 7 en 8 van alle basisscholen van Venray en omgeving hebben hiervoor een logo mogen ontwerpen. Het thema dit jaar is 'Robots, een helpende hand'. Dit thema moest in het logo voor 2019 worden verwerkt. Door circa 150 kinderen is een ontwerp ingestuurd. Op maandag 17 december zijn bij Inther Group in Venray drie winnaars bekendgemaakt. De wedstrijd voor het nieuwe logo van Kies Techniek Venray is gewonnen door Pleun Hollanders van basisschool Petrus Banden. De tweede prijs was voor Bram Halmans van basisschool Petrus Banden en de derde prijs ging naar Gijs Camps van basisschool de Hommel. Verder werden de prijswinnaars uitgenodigd om op 16 maart 2019 samen met hun familie de hele dag aanwezig te zijn op de bedrijvendag.

Op de foto v.l.n.r. Martijn Herder (Inther Group Venray), Bram Halmans, Pleun Hollanders, Hanke Brouwer (Kiestechniek Venray) en Gijs Camps.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten