Hét Preventie Team is uitgeroepen tot Starter van het derde kwartaal 2018. Foto: Rikus ten Brücke.
Hét Preventie Team is uitgeroepen tot Starter van het derde kwartaal 2018. Foto: Rikus ten Brücke.

Hét Preventie Team starter vierde kwartaal 2018

Algemeen

Op maandag 17 december is Hét Preventie Team uitgeroepen tot de Starter van het vierde kwartaal 2018. Susan Stevens en Harold Stevens vormen samen met Bart Zwiers en Juriën Beterams Hét Preventie Team, dat werkt vanuit hun praktijk aan de Postbaan in Wanssum. De medewerkers van Hét Preventie Team begeleiden en coachen informeren mensen die bij hun komen, niet omdat ze ziek zijn, maar juist om dat te voorkomen.

Ondernemers zijn medeverantwoordelijk voor de gezondheid van hun medewerkers. Het is zowel voor werkgever als werknemer slimmer om preventief te handelen dan af te wachten tot het moment dat de werknemer zich ziek meldt. Steeds vaker blijkt dat ziekte voorkomen had kunnen worden met een andere leefstijl en bewustwording van andere mogelijkheden om werk en vrije tijd in te delen. Voeding, beweging, ontspanning én bewustwording worden met elke werknemer onder de loep genomen. Met die inventarisatie worden verschillende en elkaar versterkende disciplines ingezet. Het samenwerken van deze verschillende disciplines ter bevordering van gezondheid, vitaliteit en welzijn is een unieke aanwinst voor de regio.

Met de verkiezing van de Starter van het kwartaal willen de initiatiefnemers, de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Horst Venray en het Venrays Ondernemers Platform, startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Bovendien dingt de winnaar mee naar een prijs van 1500 euro voor de Starter van het jaar. Ook meedoen? Meer informatie staat op www.venray.nl/ondernemers.

Uit de krant