Logo peelenmaasvenray.nl
Wethouder Anne Thielen en kunstenares Anne Haeyen onthulden het welkomstbord.
Wethouder Anne Thielen en kunstenares Anne Haeyen onthulden het welkomstbord.

Onthulling welkomstborden Antoniusveld

Wethouder Anne Thielen en kunstenares Anne Haeyen hebben zondagochtend de welkomstborden van de wijk Antoniusveld onthuld. Voor het ontwerp van het welkomstbord heeft Haeyen zich laten inspireren door het kapelletje van de Heilige Antonius, waar zij al velen jaren naast woont.

Voor wethouder Thielen voelde het als thuiskomen in de wijk waar zij was opgegroeid. Na de onthulling werd getoost met een glaasje champagne. Voor de kinderen was er pizza. De wijk Antoniusveld kent twee ingangen. Bij beide ingangen staat een bord.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten