Ons Genoegen op de planken. Foto: Rianne Verbong.
Ons Genoegen op de planken. Foto: Rianne Verbong.

Kerstconcert Ons Genoegen

Algemeen

Muziekvereniging Ons Genoegen uit Oirlo geeft op zaterdag 22 december haar jaarlijkse kerstconcert in samenwerking met het Venray's Mannenkoor. De ruim vijftig muzikanten van fanfare Ons Genoegen brengen onder leiding van dirigent Johan Smeulders een programma met veel bekende kerstnummers in allerlei verschillende muziekstijlen en arrangementen zoals swing en klassiek. Met het kerstconcert sluit de vereniging haar 110-jarig jubileum op traditionele wijze af.

Ook het Venray's Mannenkoor mag bijna 110 kaarsjes uitblazen. Aankomend jaar maakt het Venray's Mannenkoor al 110 jaar deel uit van het culturele leven van Venray en omgeving. Het koor telt meer dan honderd zangers in alle leeftijdscategorieën en staat sinds 2003 onder leiding van dirigent Anton Kropivšek. Het bestuur en de dirigenten streven naar een hoge graad van perfectie. Het repertoire omvat werken uit de gehele muziekgeschiedenis en dit is tijdens het kerstconcert te horen. Het koor brengt tevens een aantal muziekstukken onder muzikale begeleiding van de fanfare ten gehore.

Iedereen is van harte welkom bij dit kerstconcert in de kerk van Oirlo. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De kerk is vanaf 19.00 uur open. Na afloop van het kerstconcert is er nog een samenzijn in gemeenschapshuis De Linde van Oirlo. De fanfare begeleidt op kerstavond vanaf 21.00 uur tevens muzikaal de nachtmis in de kerk van Oirlo.

Uit de krant