Afbeelding

Seniorenmatinee De Piëlhaas

Carnaval/Vastelaovend

Vastelaovesvereniging De Piëlhaas heeft de eer om dit jaar het vorstenraodsbal te organiseren. In de aanloop naar het bal leek het de vereniging leuk om ook voor de senioren een evenement te organiseren in de vorm van een matinee.

Speciaal voor deze feestactiviteiten wordt er een grote tent geplaatst op het parkeerterrein aan de Raadhuisstraat bij het gemeentehuis. Bij een matinee horen ook artiesten. Onder meer Johan van Krey, Berry Knapen, Peter Vaessen, de Briljantjes uit Someren en Antje zullen die middag optredens verzorgen. De presentatie is in handen van Wil Leinders (presentator Peel en Maas TV) en Hubèrt Clephas.

Uiteraard is er deze middag voldoende zitgelegenheid, staat de kachel aan en is er ook aan de inwendige mens gedacht. Bij binnenkomst is er koffie met gebak en later zijn er diverse snacks verkrijgbaar. De tent gaat om 13:00 uur open en het programma duurt van 14.00 tot 17.00 uur.

De kaarten kosten 7,50 euro per persoon en zijn verkrijgbaar bij Thetru Venray, Tasse Truus, PLUS Guido van Dijck, De Kemphaan Café en Hotel-Restaurant Hulsman. 

Uit de krant