Van links naar rechts: Willie Koonings, Mike Teunissen en Hans Teunissen.
Van links naar rechts: Willie Koonings, Mike Teunissen en Hans Teunissen.

Koonings voorzitter fanclub Mike Teunissen

Sport

Willie Koonings is de nieuwe voorzitter van de fanclub van de Ysselsteynse profwielrenner Mike Teunissen. Koonings werd zaterdag tijdens de jaarlijkse supportersdag voorgesteld. Hij volgt na vijf jaar Hans Teunissen op.

Afgelopen zaterdag werd voor de vijfde keer de fandag voor Mike Teunissen gehouden. Na een tourtocht van 55 kilometer werd Teunissen, in het bijzijn van circa 50 fans, geïnterviewd door Ger Hermans. Daarbij werd teruggeblikt op het afgelopen seizoen en zijn overstap naar Lotto-Jumbo besproken. Teunissen liet duidelijk doorschemeren dat een goed resultaat in de klassieker Parijs-Roubaix zijn hoofddoel is voor het komende seizoen. Mike Teunissen hervat begin december de trainingen voor het nieuwe seizoen.

Dat gebeurt al onder de technische leiding van Lotto-Jumbo. Zijn contract bij Sunweb loopt door tot 1 januari. "Tot die tijd zal ik ook in de kleding van Sunweb blijven fietsen", aldus Mike Teunissen. Aan het einde van de bijeenkomst werd Willie Koonings voorgesteld als de nieuwe voorzitter van de fanclub. Hans Teunissen droeg na vijf jaar het stokje over.

Uit de krant