SV Venray opende de voetbalcompetitie zondagmiddag met een duel tegen Bekkerveld. Foto: Jolijn van Goch.

Venray begint met comfortabele zege

Algemeen

Venray was zondagmiddag op eigen veld een maatje te groot voor Bekkerveld. De thuisploeg won met 4-1 van de bezoekers uit Heerlen. De eersteklasser kwam al binnen tien minuten op voorsprong. Jeroen Vullings schoot de bal tegen de touwen achter doelman Rik Klyn. Nog binnen het halfuur werd de score verdubbeld. Ron Kleuskens was verantwoordelijk voor het tweede doelpunt van Venray.

Op slag van rust scoorde Bram Vievermans 3-0. Na 52 minuten voetballen deed Randy Eberhard wat terug namens de bezoekers: 3-1. Bekkerveld zocht daarna de aansluitingstreffer, maar Bekkerveld-speler Joris de Kleijn kreeg met nog twintig minuten op de klok een rode kaart. De eindstand werd vlak voor tijd bepaald op 4-1 dankzij de tweede treffer van Vievermans.