Gijs Schapendonk van Proeflokaal Goesting:
Gijs Schapendonk van Proeflokaal Goesting: "Mijn team is mijn belangrijkste instrument voor succes." Foto: archief Peel en Maas.

Proeflokaal Goesting genomineerd voor beste café van Nederland

Algemeen

Ieder jaar roept het vakblad Misset Horeca een horecazaak uit tot het beste café van Nederland. Enerzijds gebeurt dit door een vakjury die de zaken op locatie komt beoordelen, anderzijds is er ook een publieksprijs waar iedereen op kan stemmen.

Dit jaar is Proeflokaal Goesting genomineerd voor de Top 100 en inmiddels is het proeflokaal aan het Henseniusplein doorgedrongen tot de laatst 135 kanshebbers. De eerste keuring, door middel van een mystery visit, is reeds achter de rug het woord is nu aan de vakjury en het publiek. Om het publiek te wijzen op de competitie is Gijs Schapendonk, uitbater van Proeflokaal Goesting, een campagne begonnen op internet die zich voornamelijk richt op het team van Goesting. "Mijn team is mijn belangrijkste instrument voor succes. Vandaar dat ik hen ook in beeld wil brengen: een café heb je niet alleen, dat draag en draai je met een hecht team!", aldus Schapendonk.

Stemmen op de café top 100 kan tot 26 september via www.cafetop100/publieksprijs.

Uit de krant