Directievoorzitter Angelique Jansen, wethouder Brugman en burgemeester Leppink planten de eerste Rabobank-boom.
Directievoorzitter Angelique Jansen, wethouder Brugman en burgemeester Leppink planten de eerste Rabobank-boom.

Rabobank Horst Venray plant 32 honingbomen

Algemeen

Afgelopen donderdag was de officiële heropening van het Rabobankkantoor aan het Schouwburgplein in Venray.

Dit kantoor heeft een ware metamorfose ondergaan en is inmiddels volop in gebruik. Het kantoor is aangepast tot een eigentijdse omgeving waar ontmoeten en verbinden centraal staan. Rondom de heropening wil Rabobank Horst Venray als maatschappelijke bank ook iets doen voor de gemeenschap, een bijdrage leveren aan deze regio. Dat doet ze door honingbomen te planten in alle 32 dorpskernen van haar werkgebied. De Rabobank draagt hiermee bij aan de al geleverde inzet in deze regio voor het bevorderen van de bijenpopulatie.

Rabobank Horst Venray had twee panden in haar bezit: één pand aan de Spoorweg in Hegelsom en het kantoor aan het Schouwburgplein in Venray. De grootte en de ligging van het pand in Venray waren doorslaggevend om dat kantoor te vernieuwen.

Op de foto: onthulling van het initiatief van Rabobank Horst Venray dat zij in elke dorpskern een honingboom gaan planten. Directievoorzitter Angelique Jansen van Rabobank Horst Venray, Wethouder Carla Brugman van Venray en Burgemeester Leppink van Horst aan de Maas.

Uit de krant