Anne-Mieke Ruyten presenteert Oevers in Schouwburg Venray. Foto: Mark Uyl
Anne-Mieke Ruyten presenteert Oevers in Schouwburg Venray. Foto: Mark Uyl

Solozangprogramma Anne-Mieke Ruyten in schouwburg

Algemeen

De Venrayse actrice en zangeres Anne-Mieke Ruyten staat op zondag 14 oktober in Schouwburg Venray met haar solozangprogramma Oevers.

Anne-Mieke Ruyten is landelijk bekend door theaterproducties zoals The Sound of Music en Opvliegers en televisieseries zoals Sam Sam en Kinderen geen bezwaar. Nu gaat ze wederom de theaters in, maar deze keer met haar eerste solozangprogramma Oevers. Anne-Mieke Ruyten brengt Oevers naar haar geboortestad. Ze vertelt in het programma een persoonlijk en zeer herkenbaar verhaal. 

Oevers is een liedjesprogramma over stad, land, liefde en taal. Hiervoor zocht Anne-Mieke Ruyten een verzameling, vooral Nederlandstalige, liedjes bij elkaar die haar als een handschoen passen. Zij wordt hierbij muzikaal geflankeerd door Jan Moonen en Kris van Daele, twee muzikale meesters op de lange en kortere snaren. Oevers  is op zondag 14 oktober om 14.00 uur te zien in Schouwburg Venray. Tickets voor de voorstelling van de Venrayse zijn te verkrijgen via de website www.schouwburgvenray.nl.

Uit de krant