BVV'27 was met 1-2 te sterk voor  Leunen in het eerste duel van de nacompetitie. Foto: Jolijn van Goch.
BVV'27 was met 1-2 te sterk voor Leunen in het eerste duel van de nacompetitie. Foto: Jolijn van Goch.

BVV'27 wint, SV United gelijk

BVV'27 wint bij Leunen

Vijfdeklasser BVV'27 klopte vierdeklasser Leunen met 1-2 in het eerste duel van de nacompetitie. Leunen opende sterk en kreeg veel kansen. Na een kwartier schoot Sjoerd van de Winkel de 1-0 binnen. Een prachtige vrije trap van Jimmy Lucassen betekende de 1-1. Twee minuten later schoot Egzon Grguri de 1-2 binnen. Leunen kwam die twee snelle tegenslagen niet meer te boven. Leunen drong wel aan maar BVV'27 hield de rijen goed gesloten. Zondag is de return in Blitterswijck.

SV United gelijk tegen Neerkandia

Vijfdeklasser SV United behaalde verdienstelijk een 2-2 gelijkspel op bezoek bij vierdeklasser Neerkandia. Uit een penalty opende Michal Kolodziejski na een halfuur de score: 0-1. Vlak voor rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte: 1-1. In de 55e minuut kreeg Neerkandia een strafschop na een handsbal: 2-1. SV United bleef strijden en kreeg vlak voor tijd de beloning. Vanaf 25 meter joeg Stef van Berlo de bal schitterend in de kruising: 2-2. Zondag is de return in Wanssum.