Ricardo Hendriks straalt in dansschool Soul Community. Foto: Henk Lammen
Ricardo Hendriks straalt in dansschool Soul Community. Foto: Henk Lammen

Venrayse danser in halve finale Time To Dance

Algemeen

Ricardo Hendriks, alias Goofy G. Soul, is vrijdagavond doorgedrongen tot de halve finale van het nieuwe RTL-programma Time To Dance. 

De Venraynaar wist zich niet direct te plaatsen voor de volgende ronde, maar was de beste in de beslissende battle waarin werd bepaald wie als laatste doorging naar de halve eindstrijd. De winnaar van Time To Dance ontvangt 50.000 euro. Of de artiest er uiteindelijk met de cheque vandoor gaat, kan hij niet zeggen. "Ik mag er niet veel over loslaten. Het is wel een fantastische show. Ik ben benieuwd naar de beelden en de reacties. De beelden die ik gezien heb zijn veelbelovend", meldde Hendriks onlangs in een interview in Peel en Maas. 

Het  RTL-programma wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en Jamai Loman. De jury van de danswedstrijd wordt gevormd door Dan Karaty, Robin Martens en Gianinni Semedo Moreira. In tegenstelling tot andere tv-shows hebben de kijkers geen stem. De vakkundige jury besluit uiteindelijk wie de beste danser is. Eerder was hij al op televisie te zien bij So You Think You Can Dance en Everybody Dance Now. 

Samen met zijn vrouw Izelina Sousa runt Ricardo Hendriks dansschool Soul Community aan het Schoutenstraatje 29 in Venray. 

Uit de krant