Holthees pakte donderdagavond de zege bij BVV'27: 1-3. Foto: Jolijn van Goch.

Inhaalvoetbal regio Venray

Oostrum en EWC scoren niet

De topper tussen de nummer twee en drie, Oostrum en EWC'46, eindigde donderdag in Well onbeslist (0-0) in de vierde klasse E. Oostrum kwam sterk uit de startblokken en miste in de openingsminuten twee goede kansen via Kenny Lommen (over) en Nick Vergeldt (paal). Daarna ging het spannende duel gelijk op met kansen over en weer. Beide ploegen streden voor de overwinning. In de slotminuut trof Chris Wilschut nog de lat.

Leunen verliest degradatieduel

Leunen verloor de uitwedstrijd tegen concurrent DEV-Arcen met 2-1 in de vierde klasse E. De oranje-witten namen na 23 minuten de leiding via Stefan Jacobs: 0-1. Tien minuten later kwam de thuisploeg op gelijke hoogte: 1-1. Het was een echt degradatieduel met matig voetbal. In de 83e minuut viel de omstreden 2-1. Een DEV-aanvaller liep te hard door op keeper Guido Voncken die viel en de bal losliet waardoor de 2-1 viel. Tot ontsteltenis van Leunen keurde de arbiter de treffer goed.

Holthees wint bij BVV'27

Voor de tweede keer dit seizoen klopte Holthees BVV'27 in de vijfde klasse E. De blauw-witten wonnen in Blitterswijck met 1-3. Ser van Es brak na 22 minuten de score open: 0-1. In de extra tijd voor rust bracht Egzon Grguri met een mooie uithaal de stand in evenwicht: 1-1. Halverwege de tweede helft kreeg Holthees een penalty. Ser van Es schoot raak vanaf de stip: 1-2. BVV'27 zette aan maar kwam niet tot scoren. Robin van Es stelde met een afstandschot de zege veilig: 1-3.