Vorig jaar was de finish van de BinckBank Tour getrokken op de Noordsingel. Foto: Rikus ten Brucke
Vorig jaar was de finish van de BinckBank Tour getrokken op de Noordsingel. Foto: Rikus ten Brucke

BinckBank Tour zoekt vrijwilligers

Sport

De BinckBank Tour doet op dinsdag 14 augustus weer Venray aan. Die dag staat een tijdrit gepland over 12,7 kilometer met vertrek en aankomst in het centrum van Venray. De Stichting Wielerpromotie is voor de organisatie van dit wielerspektakel op zoek naar een groot aantal vrijwilligers.

"Vorig jaar hebben we zo'n 170 vrijwilligers gehad die ons die dag geholpen hebben met het in goede banen leiden van de etappe. Daar hebben we veel steun aan gehad. Het mooie is dat een groot aantal verenigingen voor deze vrijwilligers heeft gezorgd en daar een financiële vergoeding voor kreeg", legt voorzitter Maurice Ambaum uit. "Dit jaar hebben we een tijdrit met in de ochtenduren een ploegentijdrit voor wielerliefhebbers. Die rijden op hetzelfde parcours als de profs. Dit betekent dat we op 14 augustus weer heel veel vrijwilligers nodig hebben voor allerhande werkzaamheden, van gastvrouw tot verkeersregelaar", aldus Ambaum.

Verenigingen die vrijwilligers willen en kunnen leveren, maar ook individuele vrijwilligers zijn van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden via info@binckbanktourvenray.nl. Ook via Facebook @binckbanktourvenray en de website www.binckbanktourvenray.nl is dit mogelijk.

Uit de krant