Het convenant Venray Bloeit is maandag ondertekend door alle deelnemers.
Het convenant Venray Bloeit is maandag ondertekend door alle deelnemers.

Convenant Venray Bloeit ondertekend

Algemeen

In Schouwburg Venray is maandag het convenant Venray Bloeit ondertekend door alle deelnemers, onder wie Jan Loonen, wethouder Economische Zaken, en André Tonen, voorzitter van de stichting Venray Bloeit.

Het doel van Venray Bloeit is inwoners en bezoekers zo goed mogelijk te informeren over activiteiten en evenementen in Venray. 'Het is goed wonen, werken, ondernemen en recreëren in Venray'. Daar zijn alle deelnemers in Venray Bloeit het over eens en dat willen ze samen nog verder uitdragen. Venray Bloeit is opgericht om mensen en organisaties te helpen bij de promotie van activiteiten in Venray richting de inwoners en bezoekers. De samenwerking tussen organisaties, bedrijven, instellingen en inwoners vormt hierin de basis voor het succes. Venray Bloeit wil initiatieven uit de samenleving de ruimte geven, want juist die maken Venray zo aantrekkelijk voor inwoners, bezoekers en ondernemers.

De partners die Venray Bloeit ondersteunen zijn: Venray Centraal, Toeristisch Recreatief Platform Venray, Woontafel, Venrays Ondernemers Platform, Marktondernemers, Rabobank Horst Venray, Suyderland, Sport Venray en de gemeente Venray. Zij zijn de ambassadeurs van Venray. In het convenant spreken zij af zich in te spannen om in gezamenlijkheid naar buiten te treden richting inwoners en bezoekers van Venray. "Alle deelnemers in Venray Bloeit zijn organisaties die actief zijn in Venray. Wanneer we in gezamenlijkheid en onder de gemeenschappelijke vlag van Venray Bloeit naar buiten treden, heeft iedereen daar voordeel bij. Inwoners en bezoekers worden beter en meer volledig geïnformeerd en de boodschap die we willen delen, bereikt meer mensen", zegt wethouder Jan Loonen.

Naast het ondertekenen van het convenant werd er ook bekendgemaakt dat Venray Bloeit bezig is met een aantal leuke ontwikkelingen. "Het is tijd voor iets nieuws en verdere professionalisering van Venray Bloeit", zegt André Tonen, voorzitter van stichting Venray Bloeit. "Binnenkort krijgen jullie hierover meer te zien." Meer kon hij er nu nog niet over zeggen.

Uit de krant