Inhaalvoetbal regio Venray

SVOC'01 op schot tegen Holthees

SVOC'01 won de derby tegen een gehavend en machteloos Holthees met 5-0 in de vijfde klasse E. De tricolores kwamen sterk uit de startblokken en namen binnen een kwartier een 2-0 voorsprong door Sid Peeters en Rob Houwen: 2-0. Daarna luwde het offensief en kwam Holthees beter in de wedstrijd. Zonder echt gevaarlijk te worden. Met een prachtige treffer bracht Danny Houwen vlak na rust de stand op 3-0. Johan Gommans scoorde de 4-0 en Danny Houwen maakte de 5-0 vol.

BVV'27 vergeet te scoren

BVV'27 leed thuis een 0-1 nederlaag tegen Sambeek in de vijfde klasse E. De Blitterswijckers begonnen goed maar wisten het overwicht niet in doelpunten uit te drukken. Vijf minuten voor rust onderschepten de bezoekers een foutieve pass en namen met 0-1 de leiding. Na de pauze zette BVV'27 de tegenstander onder grote druk maar de kansen werden weer niet benut. In de 88e minuut leek toch de verdiende 1-1 te vallen maar de treffer van Willem Karman werd ten onrechte afgekeurd.

Merselo weer snel op achterstand

Merselo verloor de uitwedstrijd tegen koploper Montagnards met 4-2 in de vijfde klasse E. Opnieuw kwamen de Merselonaren snel op achterstand. Montagnards profiteerde binnen tien minuten twee keer van onoplettendheid in de achterhoede: 2-0. Met een kopbal verkleinde Tim Philipsen de achterstand: 2-1. Merselo was daarna beter maar op slag van rust viel toch de 3-1. Na de pauze liep de thuisploeg uit naar 4-1. Tim Philipsen bepaalde de eindstand op 4-2.